Een echte ZON dag
Door: Carry
Blijf op de hoogte en volg Carry
09 September 2012 | Kroatië, Dudići
Omdat we al een aantal dagen geen vrije WIFI gevonden hebben besluiten we om voordat het heel erg warm wordt , naar Pag-stad te rijden. Helaas, na een aantal keren door het vrij kleine stadje gereden te hebben vinden we ook hier geen WIFI.
Pag-stad is niet echt bijzonder dus rijden we langs kilometers zoutpannen die al uit de tijd van de Romeinen stammen, op zoek naar een klein baaitje waar we de rest van de dag kunnen doorbrengen. Hoe zuidelijker we komen, hoe mooier het wordt. De vele eilandjes om ons heen bieden een prachtig uitzicht. Ook de baaitjes en strandjes worden talrijker al blijft het moeilijk om een rustige baai te vinden waar EN niet al teveel mensen zijn EN waar we het busje op niet al te grote afstand kunnen zetten.
Tegen het middaguur wordt het zo warm dat we besluiten om een onverhard weggetje dat over een bergkam loopt, te volgen. Ik hou nooit zo van onverharde weggetjes op de kaart, maar aangezien het naar een baai schijnt te leiden, ga ik overstag.
We komen uit in Kosjlun dat niet meer is dan 4 huisjes en een inderdaad prachtige baai heeft.
Het busje is in no time geparkeerd en als de stoeltjes buiten staan en de luifel is uitgeklapt kunnen we van een echte "zon"dag gaan genieten.
Gereden kilometers: 51
Route: Dudici-Pag-Kosjlun
Coordinaten: N 44 23. 927 E 015.04.502
11 September 2012 - 05:46
Susan:
Hoi Car e Geer
Laat jullie even weten dat ik weer heb genoten van jullie verslagen.
kreeg er maar liefst 3 in een keer.
Ook weer prachtige plaatjes erbij. Groetjes vanuit een druilerig Landgraaf.
Gisteren was het nog zo mooi verdorie!