Epiloog; het was niet zoals we hadden verwacht.
Door: Gerard
Blijf op de hoogte en volg Carry
22 Juli 2018 | Nederland, Sittard
Voor mij de onbeschreven regel dat ik de epiloog schrijf. Dat moet altijd even bezinken. Bij terugkomst liggen er zoveel andere zaken die dan je aandacht weer vragen. Komt nog eens bij dat ik knap moe was bij thuiskomst en de hitte hier zorgt dan ook nog eens voor een slechte nachtrust. En wat moet je dan nog veel vertellen over de reis. Bovendien heeft Baloe in zijn laatste zin in het vorige verslag eigenlijk al alles samengevat en mij dus het gras voor de voeten onder gescheten. (Hondenalternatief voor gemaaid)
Maar laat ik toch nog even de titel van dit stukje voor het voetlicht halen.
We waren blij geweest met 50% droge dagen en 25% zon. Maar we hebben schitterend weer gehad. Eigenlijk hetzelfde als in Nederland maar dan met wat dragelijkere temperaturen. Helemaal top dus. Dat de Ieren zich verontschuldigden dat hun beroemde groene eiland deels geel was door de droogte mocht voor ons de pret niet drukken.
Nog even over de Ieren zelf. We kenden de hartelijkheid van onze Ierse vrienden die we op onze reis in Thailand hebben leren kennen al, met Tricia in het bijzonder. Maar deze vriendelijke en gastvrije benadering zit volgens ons bij alle Ieren in het bloed. We hebben ons er bijzonder thuis gevoeld.
En het was weer leuk voor ons dat het reisdagboek alweer zo driftig meegelezen werd. De commentaren op de blog op FB en de andere sociale media kanalen lezen we altijd met veel plezier.
En onze trouwste reaguurder, wil ik toch nog even apart noemen. Yvonne Sormani die al die tijd stiekem op de achterbank meereed. Jouw gezellige commentaren worden inmiddels een blog op zich. Maar je mag volgende keer best weer mee hoor. We schikken wel een beetje in, in het busje. En laten we Jeanny en Kees ook niet vergeten. Maar die laten we gewoon thuis. Drie is teveel. ;)
Mia jij ook bedankt voor de goede zorgen thuis in Landgraaf en voor je taak als kraamverzorgster. ( ja er zijn wat schildpadjes geboren). Guido en Lilian voor de opvang van de ouders van dit jonge grut en Denise en Tiny als houskeepster.
Zonder jullie als opvang zouden wij nooit zo vaak weg kunnen. We waarderen dat enorm.
De proloog van Car voor ons volgende reisje zit al in de pen. Jullie horen snel weer van ons, want we kunnen het niet laten.
“Not all those who wander are lost.” -J.R.R. Tolkien
22 Juli 2018 - 10:01
Jeanny En Kees:
Ja ihr drei hubschen wij verheugen ons altijd op jullie verhalen met daarin de belevenissen van die dag. Deze reis was een verslag nl die van Baloe een unicum. Grt en tot de volgende verslagen. -
22 Juli 2018 - 12:22
Roelie :
Net terug van een 2-weekse cruise naar de Noorse fjorden en de Noordkaap.
Een mooi land, veel ruimte enz. We hebben genoten,
Hadden geen Wi-Fi, daarom nu pas de rest van
jullie verhalen gelezen, Baloe schrijft goed. Een extra aai voor hem.
Grts en tot de volgende keer☺ -
22 Juli 2018 - 22:59
Yvonne Sormani-simons:
Ooo wat lief, een eervolle vermelding voor mij als trouwe reageerder!!! Dat gebeurt gewoon heel spontaan en ik heb het graag gedaan. Jullie vertel- en schrijfstijl lokt bij mij altijd weer reacties uit en dat is gewoon leuk.
Zo houden we op een leuke manier contact met elkaar. Met Gerard, waarmee ik jaren heb samengewerkt en met Carry, die ik persoonlijk ' live' nog niet ontmoet heb, maar die ik door de blogs nu ken alsof ik wekelijks een praatje met haar maak. Leuk toch! En Baloe ken ik van de foto's, een fotomodelhond, een George Clooney of Brad Pitt onder de honden, hahaha. Die komt nog eens op de rode loper en niet in een bench beneden in een schip. Dankjewel voor de verhalen lieve vrienden. Geniet van jullie reisjes en van elkaar. Het is jullie gegund. -
23 Juli 2018 - 06:32
Tilly:
Welkom thuis,
Ik heb genoten van jullie reisverslagen al schrijf ik niet zo vaak een reactie
Als ik het verslag lees komt er een traantje dan een smile op mijn smoel
Ik verheug me weer op jullie volgende reis
Welkom thuis
Carry Gerard en Baloe..... oh ja niet vergeten jullie trouwste reaguurder