Epiloog.... Alles is al gezegd toch?
Door: Gerard
Blijf op de hoogte en volg Carry
16 April 2018 | Nederland, Sittard
Dat laatste kun je ook letterlijk nemen overigens. Natuurlijk praten we veel na over onze belevenissen. Maar als je belevenissen ook in een reisblog neerzet dan kun je dat min of meer ook doen in een epiloog, of zoals iemand het eens zo mooi vertaalde in de “Onnozele na-neuzel.”
Dus nog even dan. voor de lezers die nog niet zijn afgehaakt, ga ik dit ‘gegeven paard nog even in de bek kijken’.
‘Destination Unknown’ is inmiddels ook het traditioneel terugkerend jaarlijk verrassingsreisje van Car voor mij. Altijd zo rond de 10e april. Maanden van te voren zit ze al te broeden, worden talloze reisgidsen geraadpleegd en wordt internet afgestruind. Dan volgen emails naar verschillende reisaanbieders, hotelhouders, autoverhuurbedrijven. Worden telefoontjes gepleegd en overleg gepleegd met kinderen, vrienden en kennissen om tips en raad “of ik dit wel leuk zal vinden.”
Maar de zwaarste beproeving voor haar is steevast dat ze er niets over mag zeggen tegen mij omdat ze het als verrassing wil hebben. Dat organiseren en uitpluizen is haar op het lijf geschreven. Dat kan ze!!
Dus ook deze keer kijk ik met veel voldoening op onze Corfu-trip terug. We hebben weer veel gezien op dit “betrekkelijk” klein eiland. Ik had niet verwacht dat we toch nog 700 km op de teller van de huurauto zouden krijgen. Hemelsbreed zijn het maar korte stukjes, maar op dit bergachtig eiland is het een en al geslinger door de (haarspeld)bochten met flinke stijgingspercentages. En we hebben enorm geboft met het weer. Geen spatje regen en heerlijke temperaturen met alle dagen zon. Dus alles was naar wens.
Heerlijke tijd gehad meid! Dankjewel alwéér!
Heb ik dan niks gemist? Toch wel….
Ik was dan ook blij toen we hem zondagochtend konden ophalen. En hij was ook dolblij om ons te zien, . En volgende reis mag en kan hij weer gewoon met ons mee.
16 April 2018 - 11:05
Riet:
Welkom thuis!! -
16 April 2018 - 21:25
Jeanny En Kees:
Een oud spreekwoord zegt: "zoals het klokje thuis tikt .........." is zeker waar en natuurlijk met Baloe in een ander tehuis.
Daarnaast zijn dit soort reisje meer dan de moeite waard en heb je samen toch iets moois beleefd. We zijn blij dat jullie weer heelhuids thuis zijn en kunnen genieten van Baloe.
Grt J&K. -
17 April 2018 - 08:15
Tilly:
Welkom thuis
18 April 2018 - 05:56
Yvonne Sormani-Simons:
Ja Carry, het was weer een verrassing voor Geer en oor alle lezers. Super gedaan en ik kan me als de beste voorstellen hoe moeilijk het is om te zwijgen. Ik zou me in mij enthousiasme zomaar iets eruit flappen. Ben kent me van haver tot gort na bijna 31 jaar huwelijk en die zou al aan mijn neus zien waar we naar toe gingen. Die raad al dezelfde dag wie ik met Sinterklaas voor surprise heb getrokken. " dat zie ik al aan je gezicht", zegt hij dan. Dus ik vind het knap.
Bedankt voor de leuke verhalen en Geer je hebt weer goed en leuk onnozel nageneuzeld!! -
19 April 2018 - 10:11
Enk Jaspers:
Nou Car en Geer , deze trip zit er alweer op.
Op dit prachtige eiland is nog zoveel meer te zien.
Wat jullie zeer zeker gemist hebben zijn de duizenden toeristen, de parkeer plaats in Paleokastritsa vol met bussen, de weg naar de Pantekrator een file, Gouvia nog drukker dan Valkenburg en in Kerkyra de terassen overvol en dan heb ik het nog niet over het Canal d'Amour waar heel erg veeeeel zwemmers zijn!
Zo , en nu op naar de volgende trip