Surprise, maar niet heus!
Door: Carry
Blijf op de hoogte en volg Carry
15 Maart 2019 | Nederland, Landgraaf
Ik denk voor Geer ook niet, die is inmiddels wel gewend om rond tien april niet thuis te zijn. De datum die we ieder jaar weer vieren omdat we elkaar toen voor het eerst hebben ontmoet. Dit jaar alweer 9 jaar geleden.
Maar dit keer heb ik het wel heel lang kunnen verzwijgen en dat terwijl ik het al een half jaar geleden gepland heb! Geen hints, geen opmerkingen in de richting van…..
Maar dat komt zeer waarschijnlijk doordat Fuerteventura er tussendoor kwam en ik de laatste maanden veel van mijn tijd gestoken heb in de training met Baloe.
Die moest op 2 maart een zware test doen in Dortmund, een test waardoor hij bij het slagen hiervan, ingezet mag worden als dekreu. En alle tijd en training heeft zijn vruchten afgeworpen: Hij is geslaagd en ook nog eens als beste van de groep. Kijk maar eens op zijn eigen website: www.Imax-vom-wildweibchenstein.nl
Dus nu heb ik weer alle tijd om me te richten op het volgende: 10 april, de verrassing voor Geer.
Op het moment van schrijven en zelfs van publiceren op onze reissite weet hij nog steeds van niets en dat hou ik ook dit keer weer voor iederéén zo. Maar ik weet zeker dat het genieten wordt, net als alle voorgaande jaren het geval was.
En ik weet dat het nu nog niet écht rond de tiende is, maar ik kon het niet langer voor me houden
Dus als jullie nieuwsgierig zijn? Volg ons dan maar….
15 Maart 2019 - 12:12
Joke:
Spannend!!! Benieuwd waar jullie naar toe gaan
15 Maart 2019 - 13:54
Gerard:
Ik speel ook weer een rol merk ik :). Maar had dit na Fuerteventura niet verwacht
Dus ook heb deze keer geen enkel idee. Dus zéker wel een verrassing. -
16 Maart 2019 - 07:02
Jeanny:
Spannend zeg. Wat een verrassing voor Gerard. Leuk. Groetjes Jeanny.