Naar de buren
Door: Carry
Blijf op de hoogte en volg Carry
07 Februari 2018 | Nederland, Landgraaf
Carnaval is aan ons niet meer besteed en zodra ik ook maar een aantal dagen na elkaar van mijn werk weg kan grijpen we de kans om met de camper op pad te gaan. En hoewel we pas twee weken terug zijn uit Spanje hebben we een goed excuus om weer weg te gaan: het nieuwe busje moet tenslotte goed worden ingereden
Morgenvroeg werk ik nog een paar uurtjes en dan rijden we naar de Eifel. Els en Wiel, de zus en zwager van Geer die in Stadtkyll wonen, verwachten ons op het avondeten.
Waar we de dagen daarna zijn, geen idee nog! Ik heb de reisgidsjes van de Eifel, Luxemburg en de Ardennen ook maar voor de zekerheid ingepakt.
We zien wel, de weersverwachting ziet er in ieder geval goed uit. 20 Graden zal het niet worden, maar ook bij -1 vermaken we ons wel. In de buurt van het natuurpark de Teufelsschlücht liggen een paar mooie caches dus die kant gaan we zéker op!
Gaan jullie ook weer mee?
07 Februari 2018 - 15:00
Super, goede. Reis! -
07 Februari 2018 - 15:03
Ben Ottenbros:
Heel veel plezier en ontspaning -
07 Februari 2018 - 15:29
Susan :
Hoi Car en Geer
Heel veel plezier en rijd voorzichtig.
Liefs Susan -
07 Februari 2018 - 15:29
Jeanny:
Heerlijk . Geniet ervan. Veel plezier. Jeanny. -
07 Februari 2018 - 16:20
Joke:
zoooo, jullie zij net thuis, Volgens mij is de motorkap nog niet eens afgekoeld, maar heel veel plezier bij de buren en goeie reis maar weer. -
07 Februari 2018 - 17:24
Roelie:
Geniet van jullie nieuwe reis(je). Ik lees met plezier de verslagen. -
07 Februari 2018 - 18:46
Riet:
Nou....typisch geval van ‘geen geweifel, naar de Eifel’ ... dus! Of is het ‘gewijfel’? ;) Fijne week! -
07 Februari 2018 - 19:19
Tilly:
Hoi Carry en Gerard
Heel veel plezier in de Eifel denk aan de winterbanden wie weet heel veel sneeuw
Groet tilly -
07 Februari 2018 - 20:49
Jeanny En Kees:
Alvast een heel ontspannen en gezellige reis gewenst en in België hebben ze ook Carnaval. Grt -
10 Februari 2018 - 14:06
Yvonne Sormani-Simons:
Natuurlijk reis ik weer mee. Ik zit denkbeeldig en digitaal bij Baloe achter in het busje als blinde verstekeling. Ik hoef geen eten en ben niet lastig, dus dat scheelt, hahaha.
Veel plezier in de Eifel!! Ik ga caranaval vieren en na thuiskomst is het heerlijk rustig weer jullie verhalen lezen. Goede reis en veel plezier Carry en Geer!