Nog effe!
Door: Carry
Blijf op de hoogte en volg Carry
08 Mei 2017 | Nederland, Landgraaf
De keus om de korte oversteek vanuit Duinkerken naar Dover te maken komt voornamelijk omdat Baloe dan maar 2 uur alleen in de camper hoeft te blijven. De oversteek vanuit Ijmuiden naar New Castle is te lang; ook al omdat hij dan al die tijd in een bench moet verblijven en maar op gezette tijden er heel even uit mag om zijn behoefte te doen.
Dat is met de overtocht naar Griekenland wel heel anders gesteld. Daar mag een hond gewoon mee aan dek en eventueel ook nog in je hut slapen:)
En nu maar hopen dat hij in die korte tijd alleen in de camper, niet het ding zo weet te verbouwen dat we meteen een garage moeten opzoeken:) Ik heb uit voorzorg al een hele zak met botjes ingeslagen waarin hij zijn tanden kan zetten. Op hoop van zegen dus!
Gaan jullie als verstekeling weer mee?
08 Mei 2017 - 15:36
Sandra:
Ik ga graag mee als verstekeling -
08 Mei 2017 - 19:15
Henk Jaspers:
Nou jongens, nog tien dagen wachten op de (gegarandeerde) avonturen van jullie.
Nou Geer voor het geval je de hele zak kluiven geeft, neem voor de zekerheid wat laxeermiddel mee. -
09 Mei 2017 - 09:24
Jeanny En Kees:
Dat wordt een mooie reis maar laat Baloe niet op zoek gaan naar Nessie als hij zwemt in Loch Ness. Veel plezier.