Inpakken en over twee dagen: wegwezen
Door: Carry
Blijf op de hoogte en volg Carry
27 Maart 2013 | Nederland, Landgraaf
Zodoende gaan we over twee dagen eindelijk het (2012) kerstcadeautje dat ik voor Gerard gekocht had, uitpakken. Een paar daagjes naar een hotel in het plaatsje Haiger in het Westerwald, zo’n 200 kilometer hier vandaan.
Het busje gaat mee voor de broodnodige luxe onderweg en als slaapplaats voor Beau die helaas niet in het hotel mag maar die we natuurlijk wel graag bij ons hebben. Als beloning dat hij mee mag kan hij zo ook nog mooi dienen als waakhond.
En zo kunnen we ook nog even uitproberen of alles nog goed werkt voordat we op 9 mei aan onze lange reis naar Griekenland beginnen.
Hopelijk zit het weer een beetje mee en is het niet zo koud als de voorgaande weken.
We houden jullie op de hoogte en als jullie blijven lezen halen we wellicht met dit uitstapje de 105.000! Want zo vaak is ons reisdagboek al bekeken!!
27 Maart 2013 - 14:13
Gerard:
En bij voorbaat teken ik voor het weer dat op de foto's te zien is. Maar ook buiten dat weet ik dat we ons zeker gaan amuseren. En sowieso mag ik een gegeven paard nu eenmaal niet in de bek kijken ;). Maar na drie jaar zijn we inmiddels zo aan elkaar gewaagd dat we ondertussen wel weten wat we leuk vinden. Dus ook dit kerstcadeau(tje) kan ik al nu al als geslaagd classificeren. ;) -
27 Maart 2013 - 14:19
Wat leuk!!! Ik weet zeker dat het super dagen gaan worden. Generale repetitie voor een reis naar Griekenland...........prachtig land. Jullie de reis en de lol en wij kunnen lekker op onze luie stoel meereizen, ik verheug me er nu al op. Succes met de voorbereidingen en ik zal jullie zeker weer gaan volgen, veel te leuk. Gute reise! -
27 Maart 2013 - 16:40
Anja En René:
Fijne vakantie!!! -
27 Maart 2013 - 17:49
Katinka:
yes yes yes! Werd tijd dat jullie eindelijk weer eens gingen! :-) ik verheug me er al op!!!
goede reis en behouden thuiskomst!
XXX -
27 Maart 2013 - 20:16
Katja:
Veel plezier. -
27 Maart 2013 - 22:21
Peter & Linda :
Oh leuk ! " we" gaan weer op vakantie met jullie :-)
Veel plezier ( dan hebben wij dat ook ) x -
28 Maart 2013 - 22:01
Jeanny:
Veel plezier, en heel veel mooi weer.
Gr Jeanny -
29 Maart 2013 - 10:12
Yvonne Sormani:
Veel plezier, jullie twee. Ik ga jullie verslag weer met veel plezier lezen. Groetjes
29 Maart 2013 - 21:49
Janine:
Hey Carry, geweldig hoe reislustig jullie zijn! Wij hebben onze boot verkocht en zitten stiekem een beetje te denken aan gaan reizen met een camper... dus misschien kom ik nog eens bij je terug voor advies. Ziet er zo leuk uit waar jullie allemaal komen! Ik reis dus - op afstand - ook weer gezellig met jullie mee! Have fun!!