Epiloog
Door: Carry
Blijf op de hoogte en volg Carry
15 Mei 2018 | Nederland, Landgraaf
Als je me vraagt: was het wat je er van verwachtte?
Het was meer dan dat. Wat een prachtige stad. Gezellig, gemoedelijk, druk, heel erg schoon en nog meer superlatieven.
Een mooi historisch centrum, de kerken, de drooggelegde rivier de Turia die 60 jaar geleden nog half Valencia verwoestte na een hevige overstroming en waar nu jong en oud menig plezier beleeft.
En niet te vergeten het moderne Ciudad de las Artes y las Ciencias. Het Eurostars Rey don Jaime hotel waar we drie nachten hebben doorgebracht was zeker aan te raden. "Personeelsvereniging ISD BOL: jullie hebben het prima geregeld, uitgezocht en verzorgd! Dank daar voor."
Maar we zijn weer thuis, na een korte nacht van niet meer dan 4 uur slaap, zat ik van morgen stipt om zeven uur al op mijn werkplek.
En nu die andere reisgids gaan uitpluizen, want over ruim 5 weken zitten we alweer op de boot naar Ierland:)
15 Mei 2018 - 18:16
Geertje :
Lieve Carry, het was een hele gezellige en fijne stadstrip. Ik heb er van genoten... -
15 Mei 2018 - 18:46
Jeanny En Kees:
Het is lastig om afscheid te nemen van de ene reis en je hebt de andere al in je gedachten. Alvast veel plezier met het plannen en voorbereiden. -
16 Mei 2018 - 21:23
Yvonne Sormani-Simons:
Ja zo zit je weer op je werkplek alsof je bent weggeweest. Fijn om alvast vooruit te kijken naar de vo,gende reis, Ierland. Weer iets om op te verheugen Carry en ik mag digitaal weer mee. GEWELDIG -
17 Mei 2018 - 09:02
Monique Oldenburger:
Super leuk verhaal ik herbeleef de reis