Weer met 4 poten op de grond
Door: Beau
Blijf op de hoogte en volg Carry
10 Juni 2016 | Griekenland, Límni
Volgens mij heb ik ze flink aan het schrikken gemaakt. Vannacht heb ik, weliswaar nog steeds onder invloed, heerlijk geslapen, maar die twee keken om de haverklap of ik nog ademde. Toen ik vanmorgen om half 7 naar buiten mocht, zwabberde ik wel nog een beetje op mijn benen maar gelukkig kon ik daarna weer zelf mijn brokjes eten en die bak water die ze hadden klaargezet was ook snel leeg. Maar daarna was ik alweer snel moe en mocht ik nog een uurtje blijven liggen op het koele zand. Ik had zelfs geen zin om me met de straathonden te bemoeien die overal om me heen stonden te blaffen.
Na een tijdje gingen we weer het busje in en zat ik op mijn vertrouwde plekje tussen die 2 in. Mijn vrouwtje probeerde me tijdens het rijden te dwingen om in mijn mand te gaan liggen maar dat durf ik toch nog steeds niet goed. Zelfs niet toen ze dreigde om me weer een paar pillen te geven, maar volgens mij durft ze dat zelf ook niet meer. Gelukkig stopten we om het uur en mocht ik elke keer even lekker zwemmen . Ik hoorde ze ook nog tegen elkaar zeggen dat we vandaag maar een klein eindje gaan rijden om mij wat rust te gunnen. Maar ik ben gewoon weer gaan hijgen toen ze niet op tijd stopten.
En dat heeft geholpen, want kort na het middaguur zetten ze het busje op een heerlijke schaduwrijke plek tussen de bomen aan het strand. Die 2 gaan onderuit terwijl ik het water opzoek en daarna heerlijk wegdommel in het koele gras
PS: de foto's van gisteren staan er nu ook bij het vorige verslag.
11 Juni 2016 - 16:01
Jeanny En Kees:
Beau bedankt voor het leuke verhaal. Nu hebben we een idee hoe je het hebt ervaren. Ze weten het nu dus wordt maar weer de oude. Grt -
11 Juni 2016 - 20:15
Bertine:
Beau gelukkig dat het weer beter met je gaat en nu verder met een fijne vakantie met die 2! -
12 Juni 2016 - 06:56
Joke:
Beau bedankt voor mijn ochtendkrantje. Gelukkig dat je weer bij je positieven bent, maar stel je voor dat je die ene met die grote tieten van vorig jaar nou had gezien (toen je nog onder invloed was)had je dan wel nog kunnen reageren? En ga nou maar lekker in je mandje liggen als jullie gaan reizen. Is niks mis mee hoor.Kan jou dat schelen dat je die mooie omgeveving even niet ziet. Maak je niet te druk en geniet vooral van je vakantie, en wie weet kom je die blonde nog tegen -
12 Juni 2016 - 08:39
Sandra:
Gelukkig Beau dat je we op de been bent.
Buit die twee nog maar even uit (dat heb je verdient na dit "avontuur")
xx Sandr -
12 Juni 2016 - 11:39