Epiloog
Door: Gerard
Blijf op de hoogte en volg Carry
25 September 2015 | Nederland, Sittard
Ik zie het eerder als een (kritische) beschouwing van de dag. Onze reisverslagen zijn niet bedoeld om een overwegend positief beeld te scheppen over de omgeving. Dat doen de talloze professionele reisgidsjes al. Onze schrijfsels zijn een mix van diverse belevenissen zoals wij die tijdens zo'n dag opdoen. En zelfs hier verschillen de ervaringen van Car en mij ook nog wel eens. Waar zij warm van wordt (winkeltjes bijvoorbeeld) laat mij volkomen koud. Krijg ik teveel van deze meuk op een dag dan kleurt dat mijn ervaring van die dag. Drukte, files, wachtrijen zijn ook niet aan mij besteed. Ik word al ongeduldig van 4 man vóór mij aan een kassa en zeker op vakantie probeer ik dat dan ook te vermijden. Groot pluspunt in deze is, dat Car uit ander hout is gesneden en een wachtrij gewoon voor lief kan nemen. Maar zo vul je elkaar gewoon aan. Ik doe de strontbak bijvoorbeeld. ;)
Verder kan ik ook "klagen" met een knipoog. Dus samenvattend kan ik nu schrijven dat we van Italië zondermeer genoten hebben.
Zoals gewoonlijk rijden we op de Duitse Autobahnen weer van Baustelle naar Baustelle, maar gelukkig hebben we nagenoeg geen Stau. Nog lekker even de tijd om gezellig bij mijn zusje en zwager in Stadtkyll langs te gaan en onze vakantie ervaringen met ze te delen. Zij leven namelijk nog in het internet loze tijdperk.... Jawel, die zijn er ook nog
Inmiddels draaien twee wasmachines en zijn we met stofzuiger en emmer sop door het bussie gegaan. Morgen ga ik de reisverzekering op de hoogte brengen van onze pech.
Voor dit jaar zit het er waarschijnlijk op. Al proberen de aanbiedingen, die elke dag via de diverse sites onze mailboxen inrollen, ons op andere gedachten te brengen en zijn de winteraanbiedingen verdomd aanlokkelijk.
Maar ik hoor onze familie en vrienden die altijd weer klaar staan, om dat wat wij moeten achterlaten te verzorgen, al roepen: "Nee, niet nog een keer hè!!!" We zijn ons er ook terdege van bewust dat zonder jullie inspanning, onze ontspanning een stuk minder zou zijn. Alweer bedankt kanjers!
Nog even voor de degenen die onze verslagjes ook als vakantie-idee gebruiken, (dat doen wij namelijk ook geregeld). Gewoon lekker gaan. Italië is "affascinante"... Ciao a tutti!
29 September 2015 - 09:13
Mooi gesproken Gerard en heel herkenbaar. We zien jullie wel weer vertrekken..... Ciao! -
29 September 2015 - 15:06
Tilly:
Carry en Gerard,
Ik heb weer genoten van jullie reisverhalen
Welkom thuis en succes met het verhalen van de schade en het verlies
Ben benieuwd naar de volgende reis als er zoveel aanbiedingen voorbij flitsen in jullie mailbox , zal er beslist iets bijzitten
Groet Tilly -
12 Oktober 2015 - 12:34
Yvonne Sormani-simons:
jaaa Geer en Carry, het is alweer twee en een halve week verder dat ik dit verslag lees. !! Ik heb in die week geen tijd gehad om te lezen en te reageren. Ik krijg de verslagen namelijk op het werk. En ik ben zelf namelijk ook op vakantie geweest, naar de almabtrieb in Mayrhofen in Oostenrijk (zucht maar Gerard ! haha). Het was heel erg leuk en we hadden schitterend weer tussen de 23 en 25 graden, stralende zon, blauwe lucht, herfstinten in de bossen en besneeuwde bergtoppen en een zuivere beglucht. Dat doet een mens goed . Accomodatie en de bediening in ons favoriet restaurant was weer super.
By the way: wat dit verslag betreft: natuurlijk heb je genoten Geer. Ik ken je toch! Dat geknotter is normaal, dat zou Ben ook doen. Ik hoor dat nog niet meer. Jullie hebben een super vakantie gehad.