Verrassingsuitstapje voor Gerard
Door: Carry
Blijf op de hoogte en volg Carry
10 Maart 2014 | Nederland, Landgraaf
Op 10 april is het 4 jaar geleden dat Gerard en ik elkaar hebben leren kennen en zoals ieder jaar heb ik ook dit keer weer een verrassingsuitstapje voor hem in petto. En vanzelfsprekend doe ik mijzelf daar ook altijd een groot plezier mee.
Dus een paar maanden van tevoren bereid ik hem er al op voor dat hij rond deze datum een paar dagen vrij moet vragen aan zijn baas. Niet dat dat veel voorstelt volgens Gerard, maar een beetje moet je je soms toch aan de regels houden.
Zo had ik in 2011 een 10 daagse trip naar het Turkse Cappadocië geregeld, in 2012 zijn we in Zeeland met sledehonden op stap geweest en vorig jaar hebben we Londen verkend.
En nu dus…?
De bestemming van dit jaar wil ik het tot het laatste moment voor hem verzwijgen, en echt tot de laatste minuut. Of ik dat volhoud weet ik natuurlijk niet :)
Het eerste jaar toen ik de reis naar Cappadocië geboekt had, beloofde ik hem een maand lang elke dag een cryptische omschrijving in een sms’je te sturen. Helaas raadde hij het al na de vierde dag, dus daar zat ik met dertig van tevoren zo goed bedachte hints. Hij was nog wel zo sportief om te doen alsof hij het niet wist, maar kon dat toen ook niet erg lang meer vol houden.
En bij nader inzien was het ook wel leuk om samen plannen te maken en alvast wat foto’s van dit natuurfenomeen te bekijken.
Maar dat gaat dit jaar dus echt niet gebeuren. Mijn lippen zijn verzegeld en de spullen die mee moeten staan ergens verstopt. Want zelfs daaraan zou hij kunnen ontdekken wat we gaan doen:)
Nog geen handje vol mensen weet waar we naar toe gaan en voor die steek ik de handen in het vuur dat ze zullen zwijgen!
Dus jammer voor jullie maar pas op 8 april, de vertrekdag, zal ik in het eerste reisverslag de bestemming bekend maken!
Tot zolang ?????
10 Maart 2014 - 13:08
Wat leuk!!! Ben benieuwd, veel voorpret! -
10 Maart 2014 - 13:20
Jeanny:
Naar Praag? Ik dacht dat jullie als verrassing naar Dublin gingen.
Gr Jeanny -
10 Maart 2014 - 15:09
Yvonne Sormani:
Die slimmerd!!! Zo vlug al de reisbestemming raden!!. Lijkt mijn man wel. Als wij met Sinterklaas een naambriefje trekken voor de surprise, dan weet hij binnen 10 minuten al wie ik getrokken heb. Ik schijn een gezicht te hebben als een open boek, open raam of zo iets dergelijks. Dus Carrie, laat het mij maar vantevoren niet weten, want Gerard heeft mij ook zo in de smiesen.
Maar al met al ben ik zelf wel heel erg nieuwsgierig naar jullie nieuwe reisbestemming!!!