Woef Woef,
Door: Beau
Blijf op de hoogte en volg Carry
15 September 2010 | Griekenland, Athene
Ik begin steeds meer te wennen aan het rondreizen in dit vermaledijde busje, ik kruip er 's avonds dan ook steeds vroeger in en jaag zodoende mijn baasjes ook het bed in. Nu vind dat vrouwelijke baasje dat niet zo erg maar die man jaagt me dan weer eruit en moet ik nog een paar uur buiten blijven waken.
Zo langzamerhand ga ik me steeds meer een Griekse straathond voelen, luisteren heb ik ook allang geen zin meer in, dus dat zal ik als we weer thuis zijn, wel moeten voelen.
Maar eigenlijk heb ik het best naar mijn zin alleen begin ik iets losser in mijn vel te zitten, maar dat komt natuurlijk door de warmte, het vele lopen en het zwemmen in die grote plas water.
Ik kan er toch maar niet aan wennen dat ik dit water niet kan drinken. Soms , als er geen , mijn baasjes noemen dit golven, zijn, vergis ik me en denk dat het hetzelfde water is als dat in het Sauerland. Maar dan kom ik er al snel achter dat dat niet zo is en dan zie ik die 2 weer schudden van het lachen! Leuke humor hebben ze trouwens, als ik die 2 zie wegzwemmen en ik sta op de rotsen te blaffen en te springen dan weten ze niet hoe bang ik ben dat ik ze niet meer terug zal zien!
En als ik dan toch de sprong waag en naar ze toe zwem krijg ik weer dat vieze zoute spul in mijn bek.
Maar voor de vakantie om is weet ik zeker dat ik het snap!!!!
16 September 2010 - 09:45
Susan:
gelukkig voel je je al beter.
maar ik weet nog steeds niet wat caches zijn!!!!!!!!!!
groetjes vanuit het regenachtige landgraaf -
16 September 2010 - 12:01
Lummel:
Ha die Beau,
Wat maak jij toch allemaal mee zeg!!
Lijkt me best leuk.
Als mijn baasjes op vakantie gaan moet ik altijd naar een pension. Ik heb het daar heus naar mijn zin. Heb veel vriendjes en vriendinnetjes. Mag in het weiland altijd ravotten. Maar Griekenland lijkt mij toch ook niet mis.
Stuur je ook eens een foto van jezelf? Want ik heb jou nog nooit gezien.
Heel veel plezier en doe je de groetjes aan je baasjes?
Knuf van Lummel uit Veldhoven. -
16 September 2010 - 17:54
Waf,waf,Beau.:
Alles bij elkaar vind ik dat jij het ook wel leuk hebt, vooral toen deze week de kip de deur uit vloog. Dat was zeker smullen hé.nog gezellige dagen met je baasjes.