Op naar de boot
Door: Gerard
Blijf op de hoogte en volg Carry
04 September 2010 | Italië, Carignano
Langs de kust zakken we nu af verder zuidwaarts richting Ancona. Omdat het lekker opschiet besluiten we om het laatste gedeelte van de hoofdweg af te gaan en een mooi stuk toeristische weg te rijden vlak langs de kust. Dus met de nodige haarspeldbochten omhoog om aan de andere kant ook weer slingerend naar beneden te gaan. Je rijdt de nodige km's om en het schiet voor geen meter op, maar je hebt wel prachtige vergezichten over aan de ene kant de zee en aan de andere kant het heuvelachtige landschap. Aan het einde van de middag nog even het strand op om af te koelen en nog lekker in de zon te liggen. Dan weg uit de toch wel drukke strandplaatsen en de heuvels in. Ik een leuk gehucht, Carignano, strijken we neer. Even wat eten en dan nog lekker buiten zitten onder een strakke sterrenhemel met alleen het geluid van tientallen krekels. Morgen nog 50 km naar Ancona, waar we om 15:00 uur moeten zijn om in te schepen. We hopen in Ancona nog een internetplek te vinden zodat we onze eerste verhaaltjes kunnen uploaden.
N43.82382 E012.93246 217 km gereden vandaag.
05 September 2010 - 09:10
Peter & Linda:
Heerlijk die reisverslagen!
Genieten, ook voor ons om het allemaal te lezen.
We zien het zo voor ons...
En al die winkeltjes in Venetië: Carry je kunt met Peter nog eens terug, hij wil ze allemaal van binnen zien! Is een goede shopaholic aan verloren gegaan :-)
Groetjes
Peet & Lin -
05 September 2010 - 09:37
Susan:
Met plezier jullie reisversag tot nu gelezen.
En Carry, niet zo knotteren he!
Vind Beau het ook een beetje leuk?
heel veel groetjes Susan en Cita -
05 September 2010 - 09:51
Katja Alex Toni Marl:
We genieten van jullie reisverslag. Hebben dezelfde route afgelegd.
twee jaar geleden via oostenrijk naar vevetie, wat een prachtstad he. Nu zijn we weer via een week tussenstop in oostenrijk,lekker in de toscane aan het genieten.
We mogen nu ook nog een weekje. Geniet er maar lekker van, doen wij ook. -
05 September 2010 - 13:16
M.coppes:
Hoi jullie beiden
Heb op Google Earth gezien hoe druk het kan zijn bij de haven .Ik hoop dat jullie in de goede rij staan.Is alles goed aangegeven hoe jullie aan de boot moeten komen ?
Groetjes pap en mam -
05 September 2010 - 16:10
Henny En Leo:
Hoi jullie beide we lezen dat jullie het vreselijk naar jullie zin hebben. Lekker ontspannend allemaal geniet lekker van de omgeving en blijf vooral de verslagen schrijven hartstikke goed!! Groetjes Henny en Leo -
05 September 2010 - 16:19
Janine :
Hey Carry, leuk om jullie verhalen te lezen... !! Ben benieuwd naar het vervolg en ben best wel een beetje jaloers.. haha..lijkt me reuzegezellig met zo'n camper. Geniet ervan! Groetjes, Janine oet Mestreech!! -
05 September 2010 - 19:13
Annemiek:
Hoi jullie tweetjes, wat een leuk reisverslag, kunnen wij zo ook een beetje meegenieten. Super lijkt het mij in Venetië en dan ook nog lekker al die winkeltjes kunnen bekijken. Hoe is het met Beau, geniet hij ook zo? groetjes
Annemieke en Rien -
06 September 2010 - 06:05
Katinka:
Zou zo achter jullie aan willen reizen! Eigenlijk was dat nog niet zo'n slecht plan: als een reisbureau jullie reisdagboek koopt en op internet zet zodat iedereen de reiskriebels krijgt, weet ik zeker dat ze veel meer reizen boeken!!! Maar dan blijf ik thuis omdat ik jullie reisverslagen niet wil missen...! Alle liefs en blijf vooral updaten!
xxx Katinka -
06 September 2010 - 09:20
Geertje:
Hallo globetrotters,
Ik heb met plezier jullie reisverslagen gelezen, heerlijk dat jullie zó genieten. En Gerard dat winkelen dat doe ik wel een andere keer met Carry!!!
Groetjes Geertje -
06 September 2010 - 11:25
Anja En René:
Hoi Carry en Gerard,
Vandaag heb ik jullie complete reisverslag kunnen lezen. Wij zijn gisteren terug gekomen van onze motorvakantie in Oostenrijk/Italië. Geniet lekker van jullie vakantie want voordat je het weet ben je weer terug in Landgraaf. Heel veel groetjes
René en Anja
06 September 2010 - 12:10
Jess:
Hoi Carry-Gerard en BEAU,
jullie zijn nu al een héél stuk op weg naar Griekenland,hoe is het al verlopen met inschepen op de boot naar Griekenland, alles goed gegaan? Bevalt het Beau ook? We lezen steeds met groot enthousiasme jullie reisverslag, ook zijn we zo meteen benieuwd naar jullie rpachtige foto's.
Neem de tijd, tenslotte hebben jullie vakantie. Doet de schotel het nu, ja en blijf kijken naar Holland got Talent, vooral naar Martin Hurkes uit Schinveld!!!!We blijven jullie heerlijk meevolgen op deze fantastische reis.
Carry - Gerard geniet geniet, jullie verdienen het en hele dikke knuffels voor BEAU!!! Fijne zonnige vakantie in het mooie Griekenland van jan - Jess en onze vier borders -
06 September 2010 - 16:27
Tamara:
Wat fijn om te lezen dat het allemaal soepel verloopt. De schotel is gemaakt, verse broodjes als ontbijt, mooie omgeving, lekker eten etc. Wat wil je dan nog meer? Dus niet te veel knoteren he hahaha. Heeft Beau de smaak inmiddels ook te pakken?
Groetjes, Tamara
PS heb m'n toets gehaald :D
06 September 2010 - 16:40
Sabientje:
Leuk, eindelijk kan ik meelezen. Geniet er van!!!
gr -
06 September 2010 - 18:18
Danielle :
Hallo Gerard en Carry
Geweldig een mailbox vol met reisverhalen. Beter afschakelen na een eerste werkdag is er niet! Super om te lezen. Geniet van jullie vakantie! Groetjes Gaico Danielle en kids