Nog 1 dag…
Door: Carry
Blijf op de hoogte en volg Carry
30 Mei 2016 | Nederland, Landgraaf
We zijn er klaar voor. Het busje is gepoetst, heeft vanmorgen nog een grote beurt gehad die Geer wat pijn in zijn beurs veroorzaakte en de spullen zitten er in.
Zoals andere jaren weer veel te veel. “Maar ik trek me er niets meer van aan, “ hoor ik Geer berustend tegen mijn tante zeggen.
Tegen beter weten in heb ik toch maar een paar leuke jurkjes ingepakt, die waarschijnlijk net als voorgaande jaren weer niet van de hanger af komen. En de bijpassende “sjmoek” zal ook wel in het tasje blijven zitten .
Morgen moet ik nog een halve dag werken en dan kunnen we vertrekken. Vrijdag om half 5 wacht het schip van Minoan Lines op ons in de haven van Ancona in Italië, hoewel: Als wij te laat zijn zal hij echt wel zonder ons vertrekken.
Zaterdag tegen het middaguur meren we aan in Igoumenitsa aan de westkust van het Griekse vasteland. En dan kan onze zesde Griekse rondreis beginnen.
30 Mei 2016 - 15:26
Henk Jaspers:
Nou Geer en Carry,
Heel veel plezier gewenst op deze trip.
Veel zon, honger en dorst toegewenst, het is er allemaal vol op aan wezig!
Jullie zullen er ongetwijfelt weer het een en ander meemaken.
30 Mei 2016 - 18:49
Katinka:
Wat zullen jullie genieten... De zon tegenmoed!!! Ik zit morgen bij het vertrek voor op de motorkap! Super veel plezier, dan genieten wij weer mee! Xxx -
30 Mei 2016 - 22:25
Annet:
Hoi Carry en Gerard, zoals jullie gezien hebben zijn wij al een paar dagen onderweg. We staan nu op de camperplaats in Loreto, net onder Ancona. Vanmiddag zagen we een boot van Minoan Lines richting Ancona varen. Wij wensen jullie een mooie reis toe en veel plezier. Wij gaan jullie ook proberen te volgen, als Wifi het toelaat. -
30 Mei 2016 - 23:16
Yvonne Sormani-simons:
Weer naar Griekenland!! Fantastisch. Ik ben benieuwd naar jullie reisverhalen. Fijne vakantie en goede reis