Geen verrassing voor Gerard dit jaar
Door: Carry
Blijf op de hoogte en volg Carry
02 Maart 2015 | Nederland, Landgraaf
Maar wat gaan we doen? Wordt het vliegen naar een leuke stad (waarvan ik er virtueel al tientallen bezocht heb) of gaan we met het busje weg? Ik weet dat hij dat het liefste doet, maar omdat we vier weken later alweer naar Griekenland gaan (met het busje) kijk ik toch stiekem naar allerlei vlieg-aanbiedingen.
Ryanair, Wizzair, Air Berlin, Transavia; elke dag krijg ik tientallen leuke acties in mijn mailbox. Porto staat al heel lang op mijn verlanglijstje, dus ook Trivago en Booking.com krijgen het voor hun kiezen. Soms gooi ik een hint op bij Geer maar krijg steeds weer te horen dat het eigenlijk jammer is want het busje is ook zo leuk. En dat VIND ik ook, maar waar moeten we dan naar toe? De kust is te druk rond die dagen, de Oostzee in Duitsland is te ver, want 800 kilometer. Pfff. De Eifel en de Ardennen kunnen we onderhand dromen en we willen toch ook nog wat aktie!!
Dus ben ik de laatste weken niets anders aan het doen als 'googelen'. En met behulp van de postcodeagenda kom ik toch echt nog wel op wat leuke dingen uit.
Ja Geer, en dit weet je nog niet, maar mijn route en 'aktie-dingen' waren alweer gepland: Friesland en Groningen!! Wadlopen in Pieterburen, de dierentuin in Emmen, vestingstad Bourtange, de elfstendtocht met het busje, met de fluisterboot door Giethoorn en een rondleiding bij Stichting Aap in Almere. Pfff ik hoor je denken :)
En dan wordt er gisteren een folder in de brievenbus gegooid met vliegbestemmingen vanaf MAA, Maastricht-Aken Airport. Als ik aan het koken ben hoor ik Geer opeens heel enthousiast roepen: “Kom eens kijken Car, we kunnen vanaf Maastricht naar negen verschillende bestemmingen vliegen. En spotgoedkoop.“
En ik zie Porto staan, maar dat wist ik natuurlijk al allemaal :). Heel voorzichtig wijs ik hem op Porto en ik hoor hem zeggen : “Dan gaan we daar toch naar toe!” Jippie!!!
Ik weet niet hoe snel ik achter de pc moet kruipen, de macaroni en het vlees kunnen nog wel even wachten. Dit gaat voor. Snel even wat hotels aangeschreven, (die ik natuurlijk ook al allemaal een aantal keren eerder had opgezocht) en dan is het wachten op een antwoord. De vlucht komt heel laat aan en ik weet niet of je dan nog in een van deze hotels die ik heb uitgezocht, terecht kunt.
Daar gaat al mijn Friesland-Groningen werk waar ik de laatste weken zoveel tijd aan heb gespendeerd, maar ik weet zeker dat ze er nog wel zullen zijn als we terugkomen. Wat in het vat zit verzuurt niet, zullen we maar zeggen. Maar dit jaar dus geen verrassing voor Gerard maar meer eentje voor mij, omdat ik al helemaal op Friesland ingesteld was:) Ik heb er zin in!
02 Maart 2015 - 19:25
Tilly:
Wat leuk ik geniet nu al van je verhaal
02 Maart 2015 - 20:19
Katinka:
Dat wordt weer genieten....!! Geen haar op mijn hoofd die daar aan twijfelt...!
:-)))))))))
Porto here WE come...!
Xxx -
03 Maart 2015 - 08:31
Susanne.wijen:
Als je ooit nog toe komt aan een mooi stukje Nederland, vergeet dan de weerribben niet! -
03 Maart 2015 - 08:49
Yvonne Sormani-Simons:
Porto !! Daar zal het vast en zeker beter weer zijn dan in april in Nederland en Friesland en Groningen, die lopen niet weg. Die liggen later in het jaar ook nog op dezelfde plek, even mooi als anders. Alvast veel voorpret met het vooruitzicht op Porto!!