Introductie van de chauffeur
Door: Gerard
Blijf op de hoogte en volg Carry
24 Augustus 2010 | Nederland, Sittard
Dus we durven het nu met elkaar aan om ruim vier weken lang het mooie Griekenland te verkennen. Voor Carry gedeeltelijk bekend terrein, voor mij is Griekenland nog maagdelijk, als ik het weekje Rhodos uit mijn jeugd niet mee tel. Het enthousiasme van Carry werkt bijzonder aanstekelijk en wordt alleen getemperd door de enorme hoeveelheden (in mijn ogen althans) kleren en andere prullen die kennelijk mee moeten. Maar volgende week gaan we pas inladen dus ik gun haar de voorpret zolang als die koffers nog op het logeerkamertje staan.
Maar verder heb ik geen klagen hoor en verheug me op de eerste dag in september als we koers zetten naar Karlsruhe om daar nog even bij de fabrikant van de schotelantenne langs te gaan om deze te laten repareren. Daarna via een tussenstop in Venetië naar Ancona. Maar ik merk nu al dat ik in herhaling val omdat dat al geschreven is. Ik zal nog wat foto’s plaatsen van “het bussie” zodat jullie een beeld hebben waarmee we rondkachelen. Veel plezier met lezen en ik hoop dat we jullie lekker kunnen maken met onze verhalen en foto’s. Wordt vervolgd dus.
25 Augustus 2010 - 00:15
Jess Deserno:
Hallo campervrienden,
Nou wat een toffe camper is dit, echt perfect. Nou de onze is "iets" ouder maar wel perfect in orde.
Veel camperplezier tijdens jullie toffe reis,
groetjes Jess -
25 Augustus 2010 - 05:04
Jose Frosch:
Hallo jullie 2...
Ik lees het al...met jullie en het BUSSIE gaat het helemaal goed kopen.
Veel plezier in onderweg.
En voor Beau....het komt goed en weet zeker dat je ook zult genieten. Trouwens het vrouwtje stopt het bussie vol met lekkers voor je...
Veel plezier....... -
25 Augustus 2010 - 09:00
"m(v)r. Haekstr" :
Hallo Carry & Gerard,
Zálig 4 weken rondtrekken door Greece! Een práchtig land:D Wij zijn alweer 2 wk terug..
Wij zijn echte fans, daarom is het extra leuk om jullie reisverhalen hier te mogen volgen :D:D
Maken jullie de overtocht van Brindisi naar Patras?
Fijne vakantie!
M(v)r. Haekstr. ;)
25 Augustus 2010 - 09:28
A & J Coppes:
Hoi Carry en Gerard
Ik vind de opmaak van jullie te schrijven reisverslag excellent .Ik zou het nooit beter hebben kunnen maken ,en ben toch al sinds 1989 met de computer bezig .
Wij wensen jullie beiden een mooie vacantie zonder ongelukken toe .Kom heelhuids terug .
Pap en Mam
25 Augustus 2010 - 10:42
Nanda:
Nou Carry en chauffeur.
Dit ziet er allemaal hartstikke goed uit. Ik zeg ook altijd beter te veel dan te weinig kleding mee he!
HEEL VEEL PLEZIER EN GENIET!
Groetjes Nanda -
25 Augustus 2010 - 12:58
Nancy Van Der Beek:
Hoi Carry en Gerard,
Leuk dat reisverslag,ik zal het zeker weer gaan lezen net zoals de vorige verslagen.
Ik wens jullie een mooie vakantie.Geniet er maar lekker van.
Een dikke knuffel voor Beau.
Veel liefs van mij. -
25 Augustus 2010 - 15:49
Marieke En Jaco:
Maak er een mooie en veilige tocht van. Benieuwd of het lukt Gerard met maar 10% van de kastruimte :)
Enne, die foto van het busje boven bij een van de meteoren wachten we vol spanning af! -
25 Augustus 2010 - 21:10
Ria:
ik wens jullie alvast een hele goede en gezellige reis, dat zal wel lukken.Geniet ervan!!Enne weer goed thuis, maar eerst nog eens vertrekken.
groetjes Ria. -
26 Augustus 2010 - 08:43
Tamara:
Carry en Gerard,
Ik wil jullie een hele fijne reis wensen naar Griekenland.
Ik vind het best wel stoer hoor dat jullie het aandurven om 4 weken met elkaar in het bussie op reis te gaan!
Gerard, jij ziet het volgens mij niet meer zitten met alle spullen op het logeerkamertje hihi.
Maar Carry ik geef je groot gelijk hoor. Je moet er toch ook leuk uit zien? Dat lukt niet met maar 2 t shirts en 1 paar schoenen he haha.
Nee zonder flauwekul.
Ik hoop dat jullie 4 weken lang van het mooie land en elkaar kunnen genieten en lekker tot rust kunnen komen.
Ik zal trouw jullie reisverslagen lezen en Gerard, ik zal aan je denken als ik 's avonds met m'n wijntje zit te msn-en ;)
Veel plezier en tot over 4 weken!!
28 Augustus 2010 - 07:43
Peter & Linda:
Lieve Carry en Gerard ( Beau) wij wensen jullie een SUPER vakantie toe, met veel zon, wijn, lekker eten, geen pech onderweg, en veel liefde!
groetjes Peter & Linda -
31 Augustus 2010 - 16:59
Mir:
Ik kijk uit naar de foto's en de verhalen.... ben ik toch ook een klein beetje op vakantie hihi... ondertussen hou ik in Kerkrade het Fort hahah
kalispera......
02 September 2010 - 17:04
Denise:
Ha die pap en Carry,
Hebben jullie al zon?? Wifi blijkbaar nog niet :) Ik wacht met smart op het eerste buitenlandse (italiaanse?) verslagje, want de laatste is nog gewoon een Nederlandse. Hopelijk kan ik een beetje met jullie mee genieten, want ik zit momenteel met een hele grote berg tissues op de bank verkouden te wezen. Zomer in Nederland... ik kan mijn geluk niet op :s
Héél veel plezier en geen ruzie maken he? En Beau: heel veel succes, die "camper-pootjes" komen vanzelf wel na een aantal kilometer!
liefs, Denise -
03 September 2010 - 20:46
Tamara:
Heej!
Ik zit hier ook met smart te wachten op het eerste buitenlandse reisverslagje!
Wat Deni zegt inderdaad, hier ook met de zakdoekjes bij de hand, bah bah, heerlijk zo'n zomervakantie. Zaten we maar met z'n allen in Griekenland;)