Voorbereidingen treffen
Door: Carry
Blijf op de hoogte en volg Carry
03 Juni 2014 | Nederland, Sittard
Sinds een paar maanden staat ons reisdoel voor de grote vakantie vast: Dit jaar gaan we eens niet naar Griekenland maar hebben we gekozen om de oversteek naar Engeland te maken. Dus dat wordt deze keer maar een kort reisje per boot: twee uur varen in plaats van de gebruikelijke vierentwintig.
Het heeft toch nog wel wat voeten in de aarde gehad voordat we de knoop doorhakten. Tenslotte is Griekenland voor ons allebei het ultieme vakantieland. Voor mij was het dat natuurlijk al jaren en ook Gerard was na de eerste keer in 2010 al helemaal om.
Maar soms wil je ook eens wat anders zien en omdat we allebei al jaren tegen elkaar zeiden dat we eens naar Engeland en Schotland moesten hebben we in februari de overtocht geboekt. Op 28 juni gaan we in Duinkerken aan boord van de D class Vessel van DFDS Seaways. Twee uur later meren we dan aan in Dover.
Inmiddels heeft Beau zijn inentingen gehad . Met de nodige voorzorgsmaatregelen is het tegenwoordig geen probleem meer om je hond mee naar Engeland te nemen zoals dat in het verleden wel was. Toen moesten ze nog een half jaar in quarantaine. Gelukkig heeft hij er nog geen weet van wat er hem allemaal weer te wachten staat.
In tegenstelling tot ik. Zo langzamerhand staan er her en der al wat spullen klaar en heb ik afgelopen weekend ook al van alles in het busje gestouwd. Dan lijkt het straks tenminste niet meer zo heel erg veel wanneer Geer mij komt ophalen, hoewel hij er zo langzamerhand wel aan gewend is geraakt! De reisgidsen zijn al helemaal doorgespit en volgeplakt met gele plakkertjes van wat we allemaal ECHT moeten gaan zien en doen.
Over drie en een halve week is het zover: Reizen jullie weer mee? Wij vinden dat in ieder geval hartstikke gezellig.
03 Juni 2014 - 22:22
Katinka:
He kiddo's! Op 23 juni vertrek ik met oma en met Tom naar NY...!! Maar reken maar dat ik jullie volg van over de grote plas water!! Ik verheug me er nu al op! :-))))
Xxx -
03 Juni 2014 - 22:46
Katja En Alex:
Hoi vakantiegangers.
Engeland is ons lievelingsland, ik denk dat we er al een dozijn keer zijn geweest.
Somerset Cornwall en Devon zijn prachtig. Maar ook in het noorden het Lake district is prachtig. Ben benieuwd hoe jullie het daar vinden.
Wij doen dit jaar Ierland, zuid en noord. Ben benieuwd hoe dat bevalt.
Heel veel plezier. -
04 Juni 2014 - 07:36
Yvonne:
Veel plezier met de voorbereidingen. We gaan jullie weer volgen hoor. -
05 Juni 2014 - 09:20
Yvonne Sormani-Simons:
Natuurlijk, reis ik weer met jullie mee en ik moet zeggen dat ik me alweer erop verheug om jullie reisverslagen te lezen. Succes met de voorbereidingen. Groetjes Yvonne -
09 Juni 2014 - 10:59
Jeanny:
Hoi Carry en Gerard,
Ik wens jullie een goede reis en ik verheug me op jullie verhalen.
Gr Jeanny